www.justjanuarysjargon.com
Fitflop Sandaler
Forside >  Shipping & Returns

Shipping & Returns

Hvad er de almindelige vilkår og betingelser?

Vi er et irsk selskab, og du er beskyttet i henhold til den irske forbruger rigtige handling. Ud over dette, i tilfælde af at du ikke er tilfreds med ethvert køb fra www.justjanuarysjargon.com, Kan du returnere ubrugte varer, sammen med alle originale emballage og etiketter inden for 30 dage efter modtagelsen for en fuld refusion. Retur forsendelsesomkostninger kan kun refunderes, hvor vi har sendt de forkerte varer i fejl. Vi anbefaler, at du bruger en velrenommeret kurer eller postvæsenet. Vi kan ikke acceptere ansvar indtil et medlem af vores medarbejdere har underskrevet for modtagelse af varen.

Når vi modtager varen tilbage, efter inspektion, vil vi behandle en refusion på kortet bruges til at gøre den oprindelige rækkefølge.

Bemærk venligst: Vi kan ikke acceptere afkast for brugte eller sædvane fit poster, medmindre de blev leveret defekt.
defekte varer

Alle varer leveres med 12 måneders garanti bakkes op af producenten. Hvis en vare leveres defekt eller bliver defekt ved normal brug derefter følgende handling skal træffes:

Ved køb under 30 dage gamle, vil vi bytte den defekte vare på vores bekostning. Venligst e-mail med dit ordrenummer og dagtimerne kontakt nummer, så vi kan arrangere en levering udveksling.

Ved køb over 30 dage gammel, men under 12 måneder gammelt, så send tilbage varen til nedenstående adresse, sammen med et følgebrev med angivelse af fejlen, dit ordrenummer, og dine kontaktoplysninger dagtimerne nummer. Vi vil kontakte de relevante fabrikant, der vil inspicere varen og efter eget skøn, reparere, erstatte eller returnere varen til os, hvis de føler, at der ikke har været nogen fabrikationsfejl.
Retur Adresse

Opbevar helst bevis for udstationering, kvittering eller tracking nummer til enhver genstand returneres som vi ikke kan acceptere ansvar indtil et medlem af vores medarbejdere har underskrevet for modtagelse af varen.
Back